söndag 11 juli 2010

Olidligt

Jag mår psykiskt dåligt över att behöva gå till jobbet imorgon. Det är inte det minsta roligt och värst av allt är att Krille nu går på semester. Fruktandsvärt! Och ja .. jag tycker synd om mig själv.

2 kommentarer:

kajsalillen sa...

kanske ingen tröst.. men jobb ger pengar.
Det är din tur snart, med jobb, semester mm.
Håll ut!!!

Anna sa...

Hej Johanna!

Hittade alldeles nyligen till din blogg och tycker verkligen om den!

Det är så att jag igår fick besked om att jag blivit antagen till Linnéuniversitetet, infomaörprog.alltså som du. jag blev verkligen super glad över detta besked men en del tankar och frågor yrar i mitt huvud. Så jag undrar om du skulle kunna kanske svara på några utav dom?

Hur är det att plugga i Växjö? Jag själv är från Helsingborg och är verkligen trött på små stadslivet, jag vet att Växjö inte direkt kännt för the big city life men hur är det egentligen? Finns det alltid nåt kul att göra eller blir det lätt sega kvällar?

Jag undrar hur stämmningen är bland studenterna? har läst en del att Campuset är där man ska vara om man är student. Jag försöker hitta en studentlägenhet att hyra där nu, men funkar det bra? Hittar man lätt nya kompisar? är ålderskillnaden stor bland folket? jag är 18 tog studenten nu i Juni så det hade varit kul att finna folk som man har lite gemensamt med eller så ...

Har du något tips på do&don´ts?

allt i allo, ska man ta chansen att plugga i Växjö?

Hoppas du kan svara på detta, hade verkligen hjälpt en del! tack för en bra blogg :)

Du kan å mig via mail: anna.pustovoyt@live.se
eller via min blogg (även om den är lite inaktiv nu så kollar jag ;)) www.ohdearanna.blogspot.com