måndag 5 oktober 2009

Tentan inlämnad & det betyder glad Johanna


Tentan på 16 sidor är inlämnad och ingen är gladare än jag. PRICK 12 noll noll, på sekunden verkligen, lämnade jag in den i facket på BTH i Ronneby efter en fartfylld färd dit. Kvart över 11 var jag hos mamma och skulle skriva ut när jag kom på att jag sparat skiten i fel version som landstingets datorer inte accepterade. Så vi fick flänga ner i garaget, jag vrålstartade Passaten, körde något över hastighetsbegränsingarna tillbaka in till stan, sprang upp för trapporna och sparade om tentan i rätt version. Tillbaka ut i bilen, körde tillbaka till sjukhuset och hämtade upp tentan av mamma tjugo i 12. Sedan var det vrålfart mot Ronneby som gällde. Flådde upp för trapporna till Help Desk och lämnade alltså in den i Margarethas fack prick 12. Där snackar vi timing. Något uppjagad och stissig sedan.


Så nu ska jag ut på stan en sväng och unna mig så mycket som strumpbyxor. Roligare än så blir det inte. Måhända något litet plagg också slinker ner i en påse. Det är jag fantamej värd efter veckor av vrålplugg.

3 kommentarer:

kajsalillen sa...

jag vet inte om jag vill vara involverad någon
mer gång ......

syster sa...

hahah

J sa...

haha! mamma du var duktig med att skriva ut efter att du lugnat ner dig aningens. snacka om att Passaten gick i vrålfart till ronneby. så fort har den nog aldrig gått ..

p.s. ironi mamma d.s.