måndag 20 juli 2009

Underbar helg!

Som vanligt gick helgen i ett rasande tempo, men skoj var den. Det kan man inte säga annat om!
Wibban kom i fredags och efter god mat gick vi en runda runt Stummis och avslutade kvällen på Fredde och Marias ballkong.
I lördags tog vi en morgonprommis runt Björkholmen och Ekholmen för att sedan åka ut till Sturkö för lunch hos mamma och pappa. Efter utsökt grillning och lyssnande på åska och blixtrar åkte vi inåt stan igen för att förbereda för kvällens inflyttningspartaj.

Vid 7 anlände en hel karavan av folk och festen var igång. Folk kom i strida strömmar och snart var vi 30 pers som skakade rumpa förde liv :)
Till slut kom vi till en punkt där de skakade rumporna välte ner både hyllsystemet i garderoben och att öl låg och flöt på hela vardagsrumsgolvet. Haha. Men efter en superinsats av Jimmie som knackade upp hyllorna igen med en skruvmejsel iförd mina gummistövlar och att Stoffe kastade ut fåtöljöverkastet så var vi igång igen. Assa körde laguppställning på min anslagstavla och tåget gick runt hela lägenheten. Vid halv 1-1 snåret drog vi oss ut mot Statt och efter några om och men var vi inne och shakade.

Sjukt rolig kväll och tusen tack alla ni som kom och tusen tack för de fina presenterna. Soda Streamern ska invigas ikväll, välkommen på bubbelvatten ;)

P.s. Lina du glömde likt förbannat dina foppatofflor hos oss när du gick hem igår, haha d.s.

Inga kommentarer: