lördag 30 maj 2009

På plats!

Vi är på plats. Vid 16.00 var samtliga saker uppe i lägenheten och inom den tidsrammen trodde jag aldrig vi skulle vara. Men när mamma, pappa, Stoffe & Hjalle kom vid halv 10 snåret så gick det undan vill jag lova. Vid tjugo i 12 åkte jag och de två sistnämnda hemmåt staun med släp, medan mor och far stannade kvar och städade. Tack! Några händiga karlar och ett par timmar senare var alltså allt inne i lyan. Men svettiga var vi. Först ska allt ut från bil&släp på en minst sagt folklivad Ronnebygatan. Sen in genom porten och sen upp för trapporna. Smala och spirala trappor utan hiss. Kan det bli bättre? Upp kom det och imorgon kommer jag ha en fantastisk träningsvärk i vader, lår, rumpa och armar. I can feel it ..



Nu sover Stoffe helt utmattad på soffan och jag fejjar fortfarande. Det är väl bara jag till att fejja, pula och fixa halv 12 på kvällen/natten. Jag möblerade precis om köksbordet i annan riktning. Stackars grannar under! Gardiner är uppe, om än något smala i de stora fönstrerna. Jag & min sambo (!) skrattade gott åt varandra då det första vi fixade var mina hissgardiner uppe på en skithög stege med en varsin öl i näven. Haha! Som om gardiner var det viktigaste.



Har kollat Robinson och ätit taco i soffan, thank god för Hemköp 1 minut bort. Efter Robinson har jag hunnit med att klättra på stegen, hängt ballkonglådor och installerat mig i walk-innen. Tanken var att vi skulle ha 3 skohyllor var. Gick sådär. Med mina 18 par skor i walk-innen så krävdes det lite mer än 3 hyllor. Resten av skorna står och trängs i hallen.



Imorgon är en ny dag, en fixardag och även mammas dag. Ska på middag hemma ute familjen. OJ vad lustigt det lät. Att kunna säga att man ska ut till familjen bara sådär, utan att behöva åka tåg och grejja. Vi har även hunnit med att boka tvättid. Måndag 7-14. Snacka LYX med 7 timmars tvättid. På Campus hade jag 2½, inte jättelyx. Vad som heller inte är superlyx är att behöva släpa tvätten ner för alla trappor, ut genom porten, in genom nästa port och upp för alla trappor. Snacka calves (vadmuskler) vi lär ha eller. Lär slå de redan befintliga med hästlängder, inte kalvlängder. Haha vad rolig jag är. Eller inte, dags att sova .. tröttheten tar ut sin rätt .. Godnatt från Ronnebygatan!

Inga kommentarer: